Puslapiai

2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

MIESTO MOKINIŲ RUDENS KROSO VARŽYBOS

2016-10-04 dieną, tradiciškai miesto pušyne prie sporto mokyklos, saulėtą, bet vėjuotą dieną, vyko mokinių kroso varžybos.
Mūsų mokyklos komandoje dalyvavo aštuoni bėgikai. Daugumai iš jų tai buvo pirmosios rimtesnės bėgimo varžybos. Nepaisant varžybinės patirties trūkumo, labai gerai varžybose pasirodė septintokai berniukai: Harminas Dzenkauskas ir Irmantas Kaževa abu 7a kl., kurie 1000 metrų bėgime tapo prizininkais, atitinkamai iškovodami antrąją ir trečiąją vietas iš 21 bėgiko būrio. Sveikiname Harminą ir Irmantą su gražiu pasirodymu!!!
Gerai sekėsi 6c klasės bėgikei Nedai Baranauskaitei, kuri bėgdama kroso varžybose pirmąjį kartą, iškovojo šeštąją vietą iš 20 bėgikių tarpo.
Jaunučių gimusių 2001-2002 metais grupėje, 8b klasės mokinys Zigmas Koreva iš 13 mokinių tarpo iškovojo gerą šeštąją vietą, pelnydamas 10 taškų mūsų komandai. Kitiems mūsų bėgikams sekėsi prasčiau dėl suprantamų priežaščių- treniruotumo ir varžybų patirties trūkumo.
Gaila, kad dėl ligos ir kitų priežąščių,  varžybose negalėjo dalyvauti praėjusio kroso čempionas: Arnas Abramavičius bei Nedas Labukas, kuris, mano manymu pasielgė nepilietiškai ir dėl futbolo treniruotės, atsisakė padėti mokyklos komandai kroso varžybose. Nepaisant visko, sveikiname visus kroso dalyvius, gerai pasirodžius miesto varžybose ir iškovojus septintą komandinę vietą iš trylikos mokyklų tarpo.
Komandos vadovas kūno kultūros mokytojas metodininkas Virginijus Šiušė
 Startuoja berniukai 1 km. nuotolyje. Mūsiškiai Harminas ir Irmantas Nr. 7 ir Nr. 5
 Finišuoja antras Harminas ir trečias Irmantas abu 7a klasė. Tikri šaunuoliai!!!
 Startuoja jaunučiai 8-9 kl bėgikai. Dešinėje Nr. 10 Aldas Balevičius 8b klasė.
 Apdovanojami nugalėtojai ir priozininkai. Harminas Dzenkauskas ir Irmantas Kaževa- sidabras ir bronza.
 Runtyniauja jaunuoliai 15000 metrų bėgime.

Lėtai, bet užtikrintai, lyg pasišnekant: mūsiškė Paulina Zujūtė Nr 3 su varžove.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą