Puslapiai

2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

MIESTO MOKYKLŲ FUTBOLO VARŽYBOS GOLAS 2017 METAI

2017-05-22 dieną, pirmadienį Alytaus Dainavos mokyklos stadione vyko miesto mokinių komandų futbolo tarpmokyklinės varžybos. Alytaus Dzūkijos pagrindinės mokyklos garbę šiose varžybose gynė dvi komandos: 5-6 klasių mokinių ir 7-8 klasių mokinių rinktinės: 8 berniukai ir trys mergaitės.
   Jaunesniųjų grupėje mūsų mokiniams teko susitikti du kartus su Šaltinių ir Dainavos septintukais. Deja, jaunieji futbolininkai, dėl varžybinės patirties stokos, abu kartus nusileido rez. 3:0 Šaltiniams ir 3:1 kaimynams iš Dainavos ir į tolimesnį etapą nepateko.
   Žymiai geriau sekėsi vyresniesiems draugams. Turėdami didesnę rungtyniavimo patirtį, mūsų 7-8 kl. komanda rezultatu 3:1 įveikė Šaltinių pagrindinės mokyklos futbolininkus, bei sužaidė lygiosiomis  rez.2:2 su Likiškėlių mokiniais. Baudinių seriją rez,2:0 laimėjo mūsiškiai ir tapo savo pogrupio nugalėtojais, bei pateko į finalinį varžybų etapą.
   2017-05-25 dieną, ketvirtadienį pusfinalyje Dzūkijos pagrindinės mokyklos mokiniai, gražiu stiliumi, įveikė kaimynus iš Švento Benedikto gimnazijos rezultatu 2:0. Sveikiname mokyklos jaunuosius futbolininkus, iškovojusius teisę rungtyniauti šių varžybų finale!!! Tikra, šaunuolių, komanda, ką čia ir bepridėsi!!!Linkime gražaus finalo.:-)

Komandų vadovas kūno kultūros mokytojas metodininkas Virginijus Šiušė.
 Mokyklos futbolininkai prieš varžybas:šviesiai žali jaunesnieji, tamsiai žali- vyresnieji.

 Jaunesnieji mūsų ,,Dzūkeliai" pradeda varžybas su Šaltiniais.

 Mūsų vyresnioji komanda: Dzūkija-1 iš dešinės:Rekvita, Irmantas, Mantas, Kipras pasilenkęs, Deividas, Aldas, ir Aironas prieš pirmąsias varžybas su Šaltiniais.

 Bendras rungtynių vaizdas. Šaltinių futbolininkai nugalėti rezultatu 3:1. Šaunu!!!

 Kamuolį smūgiuoja vienas mūsų komandos lyderių, įmušęs svarbų įvartį pustfinalyje Šv. Benedikto gimnazistams Mantas Praščiūnas 7a klasė.
    

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą