Puslapiai

2017 m. birželio 5 d., pirmadienis

ALYTAUS APSKRITIES FUTBOLO GOLAS 2017M.
VARŽYBOS SIMNO GIMNAZIJOJE.
2017-06-02 dieną, penktadienį prasidėjus vasarai, tradiciškai Simno gimnazijos stadione, vyko apskrities nugalėtojų mokinių futbolo varžybos.
Dzūkijos pagrindinės mokyklos 7-8kl. komandai, Alytaus miesto čempionei, atstovavo 9 mokiniai: dvi merginos aštuntokės ir septyni vaikinai: 2 aštuntokai, likusieji dar septintokai. Varžybose galėjo dalyvauti 7-8-9 kl. žaidėjai.
Užbėgant įvykiams už akių reikia pasakyti, kad mums sekėsi visai neblogai. Pirmosiose varžybose rez.:3:1 įveikėme Varėnos ,,Ąžuolo“ gimnaziją, antrose rez.:0:1 nusileidome Lazdijų raj. Krosnos mokyklos komandai, kuri ir tapo šių varžybų nugalėtoja. Trečioje kovoje dėl bronzos medalių rez.: 4:2 įveikėme Druskininkų ,,Ryto“ gimnaziją ir iš penkių komandų būrio iškovojome prizinę trečiąją vietą. Šaunuoliai mūsų jaunieji futbolininkai, grūmėsi dažnai su vyresniais varžovais negailėdami savęs, nė kiek nenusileido jiems savo meistriškumu,  Keleto žaidėjų ir fortūnos trūkumas, neleido pakilti aukščiau. Lyginant su praėjusiais metais, yra žingsnis į priekį. Sveikiname šauniąją komandą, kuri iškovojo bronzos medalius!!!Dar dovanų gavome aprangų-skirtukų komplektą, porą futbolo kamuolių, bankuchiną ir gerą nuotaiką. Būtina pastebėti, kad naudingiausios ir geriausios turnyro žaidėjos titulas bei prizas atiteko mūsų komandos narei 8d kl. mokinei Aidai Jackevičiūtei.  Geriausio komandos žaidėjo prizas atiteko 8a kl. mokiniui Deividui Abeciūnui, įmušusiam varžovams tris įvarčius. Tiek pat jų pelnė ir 7c kl. mokinys Arnas Abramavičius, vieną 7a kl. mokinys Harminas Dzenkauskas,
    Linkime visai komandai turiningos, saugios, sportiškos vasaros!!! Iki pasimatymų rudenį!


Komandos vadovas, kūno kultūros mokytojas Virginijus Šiušė
 Komandos nuotaikos prieš varžybas-optimistinės.

 Pirmieji varžovai- Varėnos ,,Ąžuolo" gimnazistai.

 Antrieji varžovai Lazdijų Krosnos mokiniai, tapę šių varžybų nugalėtojais.

 Sunkiausia buvo rungtyniauti su Krosniškiais: pralaimėta apylygėje kovoje rez.:0:1



 Mūsų visa komanda po varžybų išsirikiavę nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimui.

 Komandos kapitonas Harminas Dzenkauskas atsiima trofėjus.


 Miesto futbolo federacijos prezidentas Gediminas Daukšys apdovanoja mūsų komandos naudingiausią žaidėją Deividą Abeciūną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą