Puslapiai

2018 m. lapkričio 12 d., pirmadienis

MIESTO MOKYKLŲ MOKINIŲ KVADRATO VARŽYBOSE DZŪKAITĖS-VICEČEMPIONĖS





3018-11-06 dieną, Dzūkijos pagrindinėje mokykloje vyko 5-6 klasių mergaičių Alytaus miesto mokyklų pogrupių varžybos. Mūsų mokyklos mergaitės rezultatu 2:0 nugalėjo savo kaimynes iš Dainavos progimnazijos ir atkaklesnėje kovoje rezultatu 2:1 įveikė Piliakalnio progimnaziją ir pateko į finalines varžybas.
   Finalinės varžybos, susiklosčius palankiems burtams, sugrįžo į Alytaus Dzūkijos mokyklos sporto salę. Juk neveltui sakoma: ,,Kad savoje salėje, net ir sienos padeda, neskaitant žiūrovų palaikymo"
Panašiai viskas ir vyko. Mūsų mergaitės, sudarytos iš šeštų klasių mokinių, drąsiai ir atkakliai kovojo iki galo ir vos neįvyko sensacija. Pradžioje mūsų mokyklos mergaitės rezultatu 2:0 įveikė Šaltinių progimnazijos žaidėjas. Vėliau kovodamos dėl pirmosios vietos, labai atkaklioje ir permainingoje kovoje turėjo nusileisti rezultatu 2:1 Panemunės progimnazijos komandai ir iškovojo antrąją vietą Alytaus mieste.

   Sveikiname nuoširdžiai, mūsų jaunąsias žaidėjas su puikiu pasirodymu, antra vieta ir iškovotais sidabro medaliais. Taip ir toliau, mergaitės, siekite ateities pergalių!!!

Kūno kultūros mokytojas, varžybų vyr, teisėjas Virginijus Šiušė
   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą